Laadoplossingen

Slim aangestuurd voor jouw energiesysteem

Betrouwbaar en toekomstbestendig

Full-service partner

Wij begrijpen de laaduitdagingen van zakelijke klanten en overheden en bieden praktische oplossingen die jouw bedrijf vooruit helpen, nu en in de toekomst. Van installatie tot onderhoud en het maximaliseren van de opbrengsten, wij kunnen alles uit handen nemen. 

Duurzame oplossing

De voordelen van laadoplossingen

Schone mobiliteit

Door elektrisch vervoer te laden, faciliteer je schone mobiliteit. Zeker in combinatie met een eigen opwekinstallatie bespaar je zo veel CO2 uitstoot.

Direct geld verdienen

Door de geladen kWh te verkopen en te profiteren van HBE certificaten, creeer je een aantrekkelijke business case.

Future-proof

Het aantal elektrische voertuigen neemt snel toe. Vanaf 2025 is het zelfs verplicht om 1 laadpaal per 20 parkeerplaatsen bij je pand te hebben.

De beste lader voor jou.

Wij gaan op zoek naar de beste lader voor jouw situatie. Of dat nu AC- of DC-laders zijn, publieke of private laadpunten, met of zonder vehicle-to-grid technologie, bij Koolen Energy Projects vinden we altijd een passende oplossing voor jouw laadvraagstuk.

Wij denken mee. Ook over de toekomst.

Future-proof

Denk niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst: Hoeveel voertuigen wilt u in de toekomst opladen? Zal uw verbruik in de toekomst toenemen door andere verbruikers?

Bekabeling

Door nu rekening te houden met toekomstige plannen, adviseren en installeren wij de juiste soort en dikte van de kabels, zodat het in de toekomst niet nodig is om alles opnieuw aan te leggen.

Installatie

Wij installeren, sluiten aan en onderhouden uw lader. Door samenwerking met vaste gecertificeerde installatiepartners kunt u rekenen op een hoogwaardige installatie.

Software

Te weinig capaciteit is geen probleem; wij zorgen ervoor dat u nooit over uw gecontracteerde vermogen gaat dankzij onze geavanceerde software. Ook zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen, accu en andere energieverbruikers met elkaar communiceren. 

Slimme aansturing

Naast de laadpalen (hardware) leveren wij ook slimme software waarmee je altijd op de voordeligste momenten kunt laden en jouw medewerkers, klanten en leveranciers tijdig zijn geladen voor vertrek. Dit kan gaan om loadbalancing (laden op basis van beschikbare hoeveelheid energie), tot heel geavanceerde rittenplanningen voor de logistiek. Wij hebben veel kennis en expertise in huis en werken samen met de beste leveranciers in de markt.

Aanvullende inkomsten met HBE’s

Wist jij dat je extra geld kan verdienen met het laden van elektrisch vervoer met Hernieuwbare Brandstof Eenheden? Met 1 AC lader kunnen de opbrengsten oplopen tot 600 euro per jaar en met een DC snellader tot wel 5000 euro per jaar.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in laadoplossingen? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op. Ons team helpt je graag!

Aan de slag met verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bekijk de projecten waar we trots op zijn.

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven