Onze oplossingen

Eigen schone energieopwekking met maximaal rendement

Vier onderdelen van je energiesysteem

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zakelijke zonne-installaties, variërend van kleine bedrijfspanden tot uitgestrekte industriële daken, gevels, carports en veldopstellingen. Onze zonnepanelen bieden efficiënte omzetting van zonne-energie, waarmee we bijdragen aan een groenere energievoorziening.
Of het nu gaat om AC- of DC-laders, publieke of private laadpunten, met of zonder vehicle-to-grid technologie, wij vinden altijd een passende oplossing voor elk laadvraagstuk. Onze laadinfrastructuur is ontworpen om aan de diverse behoeften van zakelijke klanten te voldoen.
Van veilige en modulaire oplossingen met opslagcapaciteiten van 10 kWh tot 1 MWh tot het slim beheren van energieopslagsystemen. Wij bieden antwoorden op energieproblemen, waaronder beperkte capaciteit op het energienet en het maximaliseren van kansen op verschillende energiemarkten.
Onze slimme software vormt het brein achter het energiesysteem. Het optimaliseert de samenwerking tussen zonnepanelen, laadoplossingen en opslag. Door actieve monitoring, energiebeheer en gegevensanalyse mogelijk te maken, garanderen we een naadloze werking en maximaliseren we de waarde van je hardware-investeringen.

Waarom Koolen Energy Projects?

Koolen Energy Projects neemt de complete installatie in handen. Hierdoor ben je verzekerd dat niet alleen elk zonnepaneel, laadpaal of opslagsysteem afzonderlijk goed functioneert, maar ook dat ze naadloos met elkaar communiceren. Onze integrale aanpak waarborgt harmonieuze samenwerking binnen jouw energiesysteem, wat resulteert in optimale prestaties en efficiëntie.

Slimme aansturing

Wij leveren en installeren niet alleen de hardware, maar zorgen ook voor slimme bemetering en software. Hiermee is je energiesysteem in staat peakshaving toe te passen, en zo je eigen opgewekte energie efficiënter te kunnen gebruiken. Daarmee ben je altijd klaar voor toekomstige uitbreidingen in je energiesysteem.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in verduurzaming? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op! Ons team helpt je graag! 

Aan de slag met Verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bekijk de projecten waar we trots op zijn.

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven