Opslag

Veilige, modulaire batterijopslagsystemen

Sla je energie op

Schone energie voor later

Is jouw netaansluiting te klein voor jouw bedrijfsactiviteiten? Kan je geen aansluiting krijgen of mag je geen energie terugleveren? Of ben je op zoek naar manieren om te profiteren van de kansen op de onbalansmarkt? Ontdek de mogelijkheden en voordelen van energieopslag.

Batterijsysteem dat past bij jouw situatie

Op basis van jouw behoeften, verwachtingen en analyse van jouw situatie bepalen we samen of opslag voor jou de beste oplossing is en zo ja welk systeem past bij jouw situatie. Wij leveren modulaire systemen vanaf 10 kWh tot batterijcontainers van meer dan 1 MWh.

Slimme aansturing

Door slimme software haal je échte waarde uit je energieopslag. Plug & Play geautomatiseerde software, en een gebruikersvriendelijke User Interface is bij ons een belangrijk stuk van de systemen die we leveren.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in opslag? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op. Ons team helpt je graag!

Aan de slag met verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Veelgestelde vragen

Subsidies, belastingvoordelen en andere financiële incentives voor batterijopslag kunnen sterk variëren afhankelijk van het land, de regio en zelfs de specifieke lokale overheid.

In sommige gebieden kunnen bedrijven inderdaad profiteren van batterijopslag om kosten te verminderen tijdens piekuren. Batterijopslagsystemen kunnen worden gebruikt om energie op te slaan tijdens periodes van lage vraag of wanneer de elektriciteitsprijzen laag zijn, om deze energie vervolgens te gebruiken tijdens piekuren wanneer de tarieven hoger zijn. Dit kan helpen om de energiekosten te optimaliseren en de afhankelijkheid van het net te verminderen.

??

Bekijk de projecten waar we trots op zijn.

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven