Software

Slimme aansturing voor optimaal rendement

Slimme software voor efficiënt energiemanagement

Haal waarde uit je hardware

De waarde van je energiesysteem zit in de optimale samenwerking en benutting van je energie assets, bijvoorbeeld je zonnepanelen, laadpalen en opslagsyteem. Deze samenwerking wordt gerealiseerd door slimme software. Daarmee kan je kosten besparen op je energie, maar vaak zelfs geld verdienen.

Wat kan onze software jou bieden?

Onze slimme software ondersteunt jouw bedrijfsproces, hoe dat er ook uitziet. De software kan obstakels in de energievoorziening wegnemen door middel van slimme sturing. Het is vaak mogelijk om veel meer uit de bestaande netaansluiting te halen, ook als de bedrijfsactiviteiten worden uitgebreid.

De software is daarbij afhankelijk van de hoeveelheid stuurbare energie assets op de locatie, zoals omvormers, laadpalen en batterijen. Daarnaast worden continue energiemetingen uitgevoerd en opgeslagen. Op basis van deze energiedata, gecombineerd met externe data zoals het weer, prijzen en informatie over de netaansluiting wordt er gestuurd.

Inzicht en monitoring

Het gebruik van geavanceerde software maakt het ook makkelijk om inzicht en monitoring te krijgen over je energiesysteem. Dit maakt het optimaliseren van je assets gemakkelijk, en met real-time monitoring weet je zeker dat alles werkt naar behoren.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in software? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op. Ons team helpt je graag!

Aan de slag met verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven