Zonnepanelen

Eigen schone energieopwekking met maximaal rendement

Eigen schone energieopwekking met maximaal rendement

Eigen opwek op de beste plek

Onze roots liggen in het aanleggen van zakelijke zonne-installaties. Van kleine bedrijfspanden, tot grote industriele daken, zonne-carports, veldopstellingen of gevels. Voor iedere situatie vinden en realiseren we een passende oplossing.

Duurzame oplossing

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen op uw eigen bedrijfspand bieden veel voordelen. Je wekt je eigen schone energie op waardoor je minder energie hoeft in te kopen en dus direct bespaart op je energierekening, Je verhoogt het energielabel van je pand, goed voor de waarde van het pand en het voldoen aan de strenger wordende wet- en regelgeving. En je vermindert CO2 uitstoot. Dat is goed voor het milieu en goed voor de uitstraling van je bedrijf.

Schone energie

Met zonnepanelen wek je gemakkelijk eigen schone energie op en bespaar je CO2.

Kosten besparen

De energie die je zelf opwekt, hoef je niet in te kopen. Daarmee bespaar je direct op je energiekosten.

Overheid betaald mee!

In veel gevallen kunnen ondernemers gebruik maken van de SDE++ subsidie. Je ontvangt dan subsidie over de CO2 reductie. Hierdoor verdient de investering zich nog sneller terug.

Werkwijze

1.

Energie Analyse & voorlopig ontwerp

We starten met een analyse van het huidige verbruik en de verwachte toekomstige situatie. Samen bespreken we jouw ambities en verwachtingen. Op basis van de wensen en mogelijkheden stellen we een voorlopig ontwerp op dat past bij jouw wensen en verwachtingen inclusief business case met terugverdientijden.

2.

Uitvoering & installatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot installatie. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte implementatie met minimale verstoring van jouw bedrijfsactiviteiten.

3.

Service & onderhoud

We werken met verschillende service pakketen waaruit de klant kan kiezen om te zorgen dat jouw systeem optimaal blijft presteren. We voeren regelmatige controles uit, verzorgen onderhoudsbeurten en ons serviceteam staat klaar om eventuele problemen snel op te lossen.

4.

Optimalisatie

We helpen jou bij het optimaliseren van jouw energiesysteem, zodat je de maximale waarde uit jouw systeem kunt halen.

Slimme aansturing en real-time inzicht

Wij leveren en installeren niet alleen de zonnepanelen, maar werken ook met de nieuwste omvormers die in staat zijn peakshaving toe te passen en te communiceren met bijvoorbeeld de laadinfrastructuur of het energieopslagsysteem. Daarmee ben je altijd klaar voor toekomstige uitbreidingen in je energiesysteem.

Vrijblijvend advies?

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden

Heb je interesse in zonnepanelen? Onze adviseurs denken graag mee hoe we de best passende oplossing voor jouw situatie kunnen realiseren. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Liever direct contact?

Neem contact op. Ons team helpt je graag!

Aan de slag met verduurzamen!

Wij staan voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bekijk de projecten waar we trots op zijn.

Veelgestelde vragen

Wanneer je niet mag terugleveren kunnen we de installatie voorzien van een zogenaamde vermogensregelaar. Deze zorgt ervoor dat de zonopwek wordt afgekapt zodra het eigen verbruik is bereikt. In veel gevallen kan alsnog een terugverdientijd van 5-6 jaar worden gerealiseerd. We hebben diverse voorbeeldprojecten waar we dit voor klanten succesvol hebben toegepast.

Verzekeraars vragen vrijwel altijd om een Scope 12 keuring. Onze systemen leveren we altijd gekeurd en gecertificeerd op. Dit gebeurt door een onafhankelijk keuringsbureau die wij inhuren. Het is altijd verstandig vooraf even contact te zoeken met jouw eigen verzekeraar om te checken wat hun eisen zijn.

In een draagkrachtberekening staat beschreven wat de draagkracht van het pand is. In veel gevallen bestaat deze draagkrachtberekening van het pand al. Is deze er niet, dan kunnen wij de draagkrachtberekening uitvoeren voordat we aan de slag

In een ballastberekening wordt uitgerekend wat de totale ballast van de installatie op het dak is. Het is belangrijk vooraf te weten of de draagkracht van het pand voldoende is voor de totale balast van de installatie. Bij de ballastberekening wordt niet alleen gekeken naar het gewicht van de installatie, maar wordt ook een windlastberekening uitgevoerd. Op basis van het adres, de hoogte van het pand, het legplan van de zonnepanelen en de hellingshoek van het dak wordt een nauwkeurige berekening gemaakt. Op basis van al deze input wordt het definitieve legplan opgesteld.

Benieuwd wat hoe jouw bedrijf kan profiteren?

Doe de Energiescan!

Scroll naar boven